søndag 12. januar 2014

Første nyttårsdag og gårsdagens shoppinggalskap

Right. Det blir alltid bittelitt snaut med tid i oppstarten av et nytt halvår, men NÅ skal du få se bilder fra første nyttårsdag, mamma!

Jeg var litt redd for at  første januar = alt stengt i Brussel. Det stemte for butikker og museer, og frokoststeder. Heldigvis, egentlig, for da vi kom slukøret tilbake til hotellet på morgenen så fant vi ut at vi allerede hadde betalt for hotellfrokost....

Brussel har fått egen Ice Magic i år, og den var åpen!





Ikke bare var den åpen, den var også veldig bra. Hvis dette fortsetter så må vi finne på en annen unnskyldning for å reise til Brugge neste år!

Ved siden av var det plassert en slags utsikts-karusell, den måtte vi opp i! Fra toppen hadde vi god utsikt over byen:




***

I går var vi ute på tidenes shopping-bonanza! Vi kjørte til Maasmechelen Village nord-øst i Belgia, og fant noe som mest minnet meg om Tusenfryd for shopping-frelste. 



Målet var bryllups-dress til Eivind, og det målet nådde vi!


I tillegg ble det visst litt til shopping ;) Det er salg i Belgia nå, det er lov med salg to ganger i året, så dette er store greier. Outlet-pris med salg på gjør at man neeesten kan shoppe uten dårlig samvittighet. Legg merke til rosablogger-taktene under, all ære til de jentene som får til det der...
Klikk på bildet hvis du vil se bakgrunnsrotet bedre...

Ingen kommentarer: