lørdag 14. mai 2016

Isola delle Rose / J.W. Marriott i Venezia

Obs: Veldig usponset innlegg ;)



I Venezia bodde vi på J.W. Marrott Resort and Spa. Driiitdyrt, ja, men forskjellen fra alle andre hoteller i Venezia med eget bad er ikke så svimlende stor. Derfor valgte vi oss ordentlig luksus denne gangen. Det kan fort bli hoteller der plaskebasseng og bamseklubb er det viktigste i noen år fremover....

Ahhh....

Hotellet ligger på en egen øy, og du må derfor belage deg på båtkjøring. Vi valgte båttaxi til og fra flyplassen - akk for en luksus:


Ellers kjører hotellet shuttle-båt mellom øya og Markusplassen. Det tok rundt 20 minutter og fungerte ypperlig.


Øya skal visstnok være kjent for sitt mikroklima og sin friske, helende luft. Vi merka vel ikke sånn voldsomt til det, men du verden så frodig og velduftende! Massevis av lekre blomster, busker og trær i park-områdene. Blomstringen eksploderte de dagene vi var der, det hadde visstnok vært mye regn og vi hadde flaks og fikk sol og varmt vær. Deilig.

Se også forrige innlegg, tjihi :)

Frokosten var bra, massevis av utvalg av søte kaker, juice, frukt og youghurt, og helt greit med utvalg av grovt brød og fornuftig pålegg. Og egen omelett-kokk! Det var aller best å være litt tidlig ute, ellers ble det fort litt kø her og der. Personalet var veldig hjelpsomme og blide.


Ellers hadde vi en knall opplevelse ved rooftop-pool'en. Bassenget var akkurat passe stort nok til å kjøle seg ned, og vi hadde flaks og fikk hver vår solseng relativt kjapt. Utsikten over byen var upåklagelig! Det må også nevnes at vi fikk servert kjøleskapskalde kluter, og at det var ansatt en egen fyr til å pusse solbrillene våre!! Vi hadde bare tenkt å være en halvtimes tid for å ta noen bilder, men ble til vi ble nokså solbrente begge to... I baren fikk vi kjøpt drikke både med og uten alkohol, og det var også en restaurantdel som serverte mat til relativt stive priser i forhold til bakgatene inne i byen. Ville du svømme fantes det et annet basseng på et annet sted på øya som passet bedre.




Vi kunne ikke vært mer fornøyde med valg av hotell! Lommeboka er kanskje ikke enig, men følelsen av å ha funnet paradis på jord slår det aller meste. Vi har allerede begynt å fable om hvordan vi skal komme oss tilbake!





Ingen kommentarer: