tirsdag 12. juli 2016

På bucket lista: Kistefos-museet

Vi skal ingen ting i sommer, vi.... Eller, det er ikke helt sant. Men vi tør (og orker) ikke  reise så langt når det nærmer seg termin.

På sommerens bucket liste står derimot en del småturer i nærområdet, det er jo faktisk mye vi ikke har sett enda eller kan se på nytt på Hadeland og Toten! Kistefos-museet  hadde jeg aldri vært på før, så søndag var dagen:



Vi ble mange, både folk og hunder, og både Eivind og faren til Morten hadde vært der før og kunne guide oss igjennom. Jeg trenger nemlig guiding på sånne steder for å skjønne hva som er kunst og ikke. Det skal sies at på Kistefos var det ganske enkelt å se forskjell.





Også var det jo rett og slett et flott område! Mer skulpturpark enn museum (for oss som ikke gikk inn for å se utstillinga der), og det overrasket flere av oss "debutantene" at det ikke kostet noe å komme inn. Store grønt-områder og fin lekeplass for de som liker sånt var det også. Og kaffe og vaffel :)





Forresten: sjekk, vi har nytt kamera, a! Jeg må innrømme at det er litt forskjell på mobilbilder og disse. Men så er det jammenmeg forskjell i antall gram kamera man skal slepe rundt på og...

Vi har allerede krysset av på noen flere punkter på sommer-lista vår, altså: Urbane totninger, tur med Skibladner, harry-tur til Sverige, Hadeland glassverk, pusse opp bad og gjesterom (i farta). Så håper jeg at vi får til noen av disse punktene også før høst og termin: Glasslåven, Peder Balke-senteret, is på Billitt-kiosken, lunsj på Oscar 2. (i sol) og kino på Hønefoss. Det bør la seg gjøre :)


Ingen kommentarer: